Welkom

Save the date: Op zaterdag 24 augustus 2024 zien we je graag op ons vierde buurtfeest. Dankzij uw steun en aanwezigheid kunnen wij het hele jaar door fijne activiteiten organiseren voor heel ‘onder Dilsen’.

 

Iedereen die onze buurt een warm hart toedraagt is van harte welkom!

De reacties op het buurtfeest van 2023 waren ronduit overweldigend en positief, we gaan dus op hetzelfde elan verder. We beginnen opnieuw om 11 uur, er zal terug fijne muziek voorzien worden door dezelfde DJ, we zoeken weer naar leuk namiddagvertier voor jong en minder jong.

 

Leden van de wijkwerking kunnen zich hier inschrijven voor de barbecue.
Niet-leden kunnen hier barbecuevouchers kopen.

WIJKWERKING

Het hele jaar door organiseren wij in de wijk evenementen voor jong en minder jong. Als je lid bent van de wijkwerking kan je hier gratis aan deelnemen.

Voor de kinderen organiseren wij jaarlijks een paaseierenraap, een bezoek van Sinterklaas en een halloweentocht langs de huizen.

Het hele gezin verwennen we dan weer door hen uit te nodigen op het buurtfeest (de barbecue is inbegrepen in uw lidmaatschap) en we nodigen u ook graag uit op de nieuwjaarsreceptie.

Verder organiseren wij ook het buurtinformatienetwerk en de WhatsAppgroep ‘buurten’.

Met nieuwe buren in de wijk zijn we altijd blij, we helpen ze graag op weg door hen in contact te brengen met iemand die hier al langer woont en hen wat wegwijs wilt maken.

De vrijwilligerssponsorssteunende leden en kern bedanken we op een dankjewelreceptie.

Momenteel bekijken we ook de mogelijkheid om rondleidingen, uitstappen en evenementbezoeken te organiseren. Deze zullen waarschijnlijk niet altijd inbegrepen zijn in de prijs van uw lidmaatschap maar gaan we wel enkel organiseren als we dit aan een lage deelnamekost kunnen aanbieden. We houden u hiervan op de hoogte.

Lid worden doe je hier.

Om lid te kunnen worden van de Oude Maas dient u te wonen in één van de volgende straten: Baron de Rosenweg, Bloemendaal, Eburonenlaan, Gruisweg, Kerkvoetpad, Kommelstraat, Korte Steeg, Leymveld, M. Stansstraat, Oude Kerkstraat, Oude Brouwerijstraat, Stokkemerbaan, Visserstraat of de Watermolenstraat.


Geniet na van ons buurtfeest door te bladeren door de foto’s hieronder.

« van 8 »